Bashkëpunim Shqiperi Hungari

Pritëm me kënaqësi në Ambasadë një grup zyrtarësh nga Kryeministria, Parlamenti dhe Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme. Kolegët ndodhen në Budapest në kuadër të një aktiviteti për shkëmbim përvoje me institucionet homologe hungareze, organizuar nga IFAT - Instituti për Punët e Jashtme dhe Tregtinë pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtare të Hungarisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12