Bashkëpunim Shqiperi Hungari

Pas përfundimit të Takimit të 9-të të Kryetarëve të Parlamenteve të Vendeve të Evropës Lindore, patëm kënaqësinë të presim në Ambasadë për "një kafe" zv.Kryetaren e Kuvendit, znj. Vasilika Hysi, dhe deputetin Vasil Sterjovski. Gjatë vizitës biseduam mbi marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri-Hungari dhe ecurinë e tyre ndër vite.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12