Bashkëpunim Shqipëri Hungari

Zhvilluam një takim interesant me z. László Örlős, Drejtor Administrativ i Qendrës së Gjelbër për Ballkanin Perëndimor, dhe z. Attila Galambos, President i Komitetit për Ballkanin Perëndimor në Dhomën Hungareze të Tregtisë dhe Industrisë. Biseda u përqendrua kryesisht mbi bashkëpunimin dypalësh në fushën e mbrojtjes së mjedisit. Besojmë se ky bashkëpunim do të materializohet së shpejti.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12