Bashkëpunim Shqipëri Hungari

Sot pritëm në Ambasadë znj. Seija Tyrninoksa, Shefe e Zyrës Rajonale të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmë Hënës së Kuqe (IFRC). Nga biseda me të mësuam mbi praninë dhe aktivitet e IFRC në Shqipëri. Po ashtu, diskutuam mbi aktivitetet e ardhshme me rëndësi ndërkombëtare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12