Bashkëpunim Shqipëri Hungari

Në kuadër të Javës së Shqipërisë në Hungari, sot u takuam me përfaqësuesit e organizatës Vértes Agorája nga Tatabánya. Bashkë me ta po përgatisim një ekspozitë me fotot e Edicionit 2018 të Colors of Albania dhe një prezantim mbi Shqipërinë dhe rrugëtimin e saj drejt BE.
#PromovimiShqiperise

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12