Bashkëpunim Shqipëri Hungari

Një grup profesoreshash të Universitetit "Aleksandër Moisiu" në Durrës ndodhen në Budapest në kuadër të një programi shkëmbimesh me Universitetin Kodolányi János. Sot patëm kënaqësinë t'i presim në Ambasadë e të bisedojmë mbi marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Hungarisë në fushat e ekonomisë dhe arsimit. Besojmë se kjo vizitë do të shërbejë për të zgjeruar lidhjet e Universitetit "Aleksandër Moisiu" edhe me institucione të tjera arsimore në Hungari. 11.04.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12