Bashkëpunim Shqipëri Hungari

Ishte një kënaqësi takimi me historianin z. Kiszisztán Csaplár-Degovics për të diskutuar me të mbi momente historike shqiptare dhe hungareze gjatë shekujve. Një libër i ri mbi këtë temë do të publikohet së shpejti dhe jemi ne pritje per ta lexuar atë. 27.03.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12