Bashkëpunim në Shëndetësi

Ambasadori Spasse dhe Drejtoresha e OBSH ne Hungari, Dr. Ledia Lazeri, vizituan Institutin Hungarez te Kardiologjise “Gottsegen Gyorgy” me ftese te Drejtorit te Pergjithshem, Dr. Peter Andreka. Biseda u perqendrua mbi mundesite e vendosjes se bashkepunimit me nje strukture simoter ne Shqiperi. Vendosja e nje bashkepunimi te tille do t'i sillte nje vlere te shtuar marredhenieve dypaleshe ne fushen e shendetsise, ndersa ne planin konkret, do t'u ofronte qytetareve shqiptare nje mundesi me shume ne trajtimin e semundjeve te zemres.
18.06.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12