Bashkëpunim me Artistë

Një ditë pas koncertit të bamirësisë për të prekuri nga tërmeti i 26 nëntorit, patëm kënaqësinë të presim në Ambasadë soprano Alisa Katroshi dhe Olivia Latina. Bashkë me to ndamë emocionet e aktivitetit dhe biseduam për planet e tyre në të ardhmen, ku përfshihet një koncert që do të bëjnë në Budapest më 14 shkurt të këtij viti.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12