Bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, bashkë me Ministrin e Arsimit, z. Ramë Likaj, dhe Kryetaren e Komisionit Parlamentar për Politikën e Jashtme, znj. Time Kadriaj, ndodhen për një vizitë zyrtare në Budapest. Me ftesë të Ambasadorit Kallaba, Ambasadori Spasse pati kënaqësinë të takohet e të njihet me miqtë e nderuar, si dhe të bisedojë me ta mbi çështjet me interes të përbashkët të politikës së jashtme e të arsimit.
29 tetor 2020

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12