Bashkëpunim Kulturor Shqiperi Hungari

Me iniciative dhe ftese te Sekretarit te Shtetit per Kulturen, z. Peter Fekete, me 27 nentor trupa e Cirkut te Tiranes zhvilloi nje vizite disa ditore ne Budapest. Gjate vizites ne Cirkun e Budapestit dhe ne institucione te tjera kulturore, artistet shqiptare paten mundesi te njihen nga afer me menyrat e pergatitjes profesionale te kolegeve hungareze, si dhe te shkembejne eksperience me ta. Besojme se se shpejti kjo vizite do te pasohet nga nga forma te tjera bashkepunimi dhe se artistet shqiptare do t'i shohim se shpejti ne skenen e Cirkut te Budapestit. Kishim kënaqësi ti kishim edhe në Ambasadë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12