Bashkëpunim Kulturor Shqipëri Hungari

Ambasadori Spasse pati kënaqësinë të takohet me Sekretarin e Shtetit për Kulturën, z. Peter Fekete e të diskutojë me të mbi bashkëpunimin dypalësh mes Shqipërisë dhe Hungarisë. Z. Fekete do të vizitojë Tiranën pas disa ditësh. Pjesa e tij "Prekja e butë e lirisë" do të shfaqet në Amfiteatrin e Parkut të Tiranës më 19 tetor, ora 19:30.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12