Bashkëpunim Kulturor Shqipëri Hungari

Pas një përvoje të suksesshme në Festivalin Folklorik Ndërkombëtar të Pecs-it, grupi artistik i Qendrës Kulturore “Margarita Tutulani” bëri një vizitë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Budapest. Talenti i artistëve, i kombinuar me energjinë dhe përshtypjet pozitive nga kjo vizitë në Hungari, krijuan një atmosferë të këndshme dhe mbresëlënëse. Artistëve dhe Qendrës Kulturore “Margarita Tutulani” u shprehim mirënjohjen tonë dhe të komunitetit shqiptar në Hungari për përfaqësimin dinjitoz.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12