Bashkëpunim Dypalësh

Bashkë me Zv. Ministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë, z. Hantin Bonati, vizituam njërin prej rezervuarëve të Budapestit për t'u njohur me teknikën hungareze të pastrimit, depozitimit, dhe shpërndarjes së ujit të pijshëm. Më tej, në mjediset e qendrës ku zhvillohen punimet e Samitit të Ujit 2019 zhvilluam një takim me CEO në Detyrë të Budapest Waterworks, z. Ferenc Keszler, ish-CEO Csaba Haranghy dhe Eksperten Viola Saliasi, për të diskutuar mbi bashkëpunimin dypalësh në sektorin e administrimit të ujit të pijshëm. 16.10.2019

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12