Bashkëpinim me komunitetin hungarez

Shoqata e grave të trupit diplomatik në Budapest (DSB) e përfaqësuar nga Bridget Lindsay Mbretëria e Bashkuar, Trish Kostelancik SHBA, Elda Spasse Shqipëria, Klaudija Kokalj Sllovenia, vizituan Qendrën “A MI Hazunk” në Esztergom. DSB e ka ndihmuar këtë qender tashmë prej shtatë vjetësh dhe synon që të bëjë një ndryshim në jetën e fëmijëve të komunitetit. Pjesëmarrja në Panairin Diplomatik të 2018 ishte një tjetër histori suksesi për të mbledhur fonde për qendrën përkrah mbështetjes së DSB-së. Jemi të lumtur të shohim se edukimi i nënave të reja dhe fëmijëve mbetet fokusi i Qendrës “A MI Hazunk”.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E henë- E enjte: 8:30-17
E premte: 8:30-14:30
Sherbimi konsullor
E henë - E premte 10-12