Articles

Ambasadori

Albanian
 
CURRICULUM VITAE
 
 
Emri: ARIAN
 
Mbiemri: SPASSE
 
Datëlindja: 16 gusht 1971
 
Vendlindja: Tiranë
 
Arsimi
 

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacion i investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

 

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

SHQIP

Marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri-Hungari:

Marrëdhëniet diplomatike me Hungarinë janë vendosur në mars 1922 (në nivel të Ngarkuari me Punë), ndërsa më 31 maj 1922 paraqiten kredencialet e para.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00