Articles

Ministri i Punëve të Jashtme Haxhinasto, priti në Tiranë, delegacionin e kryesuar nga Sekretari i Shtetit, Zsolt Nemeth. 30 Maj - 1 Qershor 2012

Albanian

Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme I Republikës së Shqipërisë z. Edmond Haxhinasto priti në një takim delegacionin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Hungarisë, të kryesuar nga Sekretari i Shtetit, z. Zsolt Nemeth.

Koncert Almira Emiri & Friends : flute - piano duo në Budapest. 22 Maj 2012

Albanian

Në datë 22 Maj 2012, nën patronazhin e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Budapest u zhvillua koncerti i pianistes Almira Emiri. Gjatë këtij konceri, pianistja Emiri performoi edhe me flautisten serbe Andjela Bratic në  duo Emiri -Bratic. Koncerti u zhvillua në Brody House, të Teatrit Toldi.

Vizita e Sekretarit të Shtetit Hungarez, Marcell Biro në Tiranë. 22-24 Prill 2012

Albanian
datat 22-24 Prill 2012 zhvilloi një vizitë Tiranë Sekretari

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Budapest organizoi aktivitetin "Salloni Shqiptar" . 12 Prill 2012

Albanian

Ambasada e Republikës Shqipërisë Budapest organizoi datën 12 prill 2012

Vizita e Kryeministrit Berisha në Budapest 19-21 Mars 2012

Albanian

Me ftesë Kryeministrit hungarez  Viktor  Orban,

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00