Articles

Ndeshja miqësore e futbollit Shqipëri-Hungari, 4 qershor 2014

Albanian

Me datë 4 qershor 2014, stadiumin Pushkash Budapestit u zhvillua ndeshja

Ekspozita fotografike Marubi në Budapest, 28 - 29 Maj 2014

Albanian

Mesazhe shkëlqyera traditës dhe kulturës shqiptare përcolli

Konferenca e Parë Ndërkombëtare “Shqiptarët dhe Hungarezët”, Budapest 26 - 27 maj 2014.

Albanian

Ambasada e RShqipërisë bashkëpunim me  Programin Albanian Studies Universitetin Shtetëror

Ministria Gjermeni takim me përfaqësues të shoqatës së gazetarëve të Hungarisë, 23 Maj 2014

Albanian

Ministria Gjermeni zhvilloi një takim me përfaqësuesit e medias hungareze.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00