Articles

Koncerti i Bamirësisë, 5 shtator 2014

Albanian

mbrëmjen e datës 5 Shtator, Ambasada jonë bashku me Ambasadën

Papa Francesku viziton Shqipërinë në datë 21 Shtator 2014.

Albanian

Papa Françesku ka vlerësuar se shqiptarët janë shembull i

Kandidatura e Shqipërisë në KDNJ 2015-2017.

Albanian

 

Respect, protection and promotion of human rights have taken central stage in Albania’s Foreign Policy

Agenda and priorities. The Republic of Albania is committed to further advancing its national and

international policies for the protection and promotion of human rights, both, as a national priority and a

pivotal part of Albania’s drive towards the future.

The Republic of Albania is a party to all core United Nations and regional human rights treaties and

Presidenti Nishani dekoron zotin János Hóvari me Titullin “Për merita të veçanta civile”. Budapest 29 Korrik 2014

Albanian

Në datë 29 Korrik 2014, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani dekoron zotin János Hóvari me Titullin “Për merita të veçanta civile”. Ky titull ju akordua në sajë të kontributit të tij në inciciativën hungareze për propozimin në OKB të shpalljes së datës 5 Shtator si Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë në nder të Nënë Terezës.

Ndeshja miqësore e futbollit Shqipëri-Hungari, 4 qershor 2014

Albanian

Me datë 4 qershor 2014, stadiumin Pushkash Budapestit u zhvillua ndeshja

Ekspozita fotografike Marubi në Budapest, 28 - 29 Maj 2014

Albanian

Mesazhe shkëlqyera traditës dhe kulturës shqiptare përcolli

Konferenca e Parë Ndërkombëtare “Shqiptarët dhe Hungarezët”, Budapest 26 - 27 maj 2014.

Albanian

Ambasada e RShqipërisë bashkëpunim me  Programin Albanian Studies Universitetin Shtetëror

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00