Articles

Hungaria, ndihma per zonat e permbytura ne vendin tone, 19 Shkurt 2015

Albanian

Mbas propozimit prane Keshillit te Ministrave te BE dhe deklarates per

Leksion ne Universitetin ELTE, E tashmja dhe e ardhmja e marredhenieve Kosove-Hungari, 16 Shkurt 2015

Albanian

Ditën e djeshme ambjentet e Universitetit ELTE  Budapest u zhvillua leks

Takim me Presidentin e Dhomes se Tregtise se Ballkanit Perendimor, 3 Shkurt 2015

Albanian

Ambasadorja Hoxha, zhvilloi një takim me znj.Martina Kasynik, atasheu tregtar Hungar

Samiti Boteror Humanitar, 3-4 Shkurt 2015

Albanian

Me datat 3-4 shkurt 2015, ne Budapest zhvilloi punimet “Samiti Botetor Humanitar”.

Takim me Zv.Sekretarin e Shtetit ne MPJ, z.Csaba Balogh, 27 Janar 2015

Albanian

Ambasadorja, znj. Hoxha u takua me Dr. Balogh Csaba, zv.Sekretar Shteti ne MPJ dhe Tregtise se Hungarise i ngarkuar me marredheniet dypaleshe. Gjatë takimitpalët diskutuan për gjendjen dhe perspektivat e marrëdhënieve dypalëshe, mënyrat e mundshme për intensifikimin dhe forcimin politik, kulturor,  tregtar dhe bashkëpunimit ekonomik. Znj.Hoxha infromai Z. Balogh per marredheniet e shkelqyara qe jane vendosur midis ambasades dhe drejtorise qe mbulon Ballkanin Perendimor, po ashtu edhe me te gjitha drejtorite e tjera te kesaj ministrie.

Takim ne Institutin Kombetar Balass, Budapest 27 Janar 2015

Albanian

Ambasadorja Hoxha, zhvilloi një takim me Dr.Szabo Dezso, Drejtor i Marrëdhënieve me

Takim me Drejtorin e Muzeut Kombetar, Budapest 26 Janar 2015

Albanian

Ambasadorja Hoxha, zhvilloi një takim ambjentet e Muzeut Kombëtar

Takim ne Akademine e Zbatimit te Ligjit ILEA, Budapest 21 Janar 2015

Albanian

kuadër Sesionit 98 trajnimeve oficerëve

Vizite ne Qytetin Eger, 16 Janar 2015

Albanian

Ambasadorja, znj. Hoxha, shoqeruar nga MinistriaKeshilltare, znj.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00