Articles

Aktiviteti me rastin e 25 vjetorit te renies se komunizmit, We made it Happen, 24 Prill 2015

Albanian

Me rastin e 25 vjetorit te renies se komunizmit, ne Muzeumin “Shtepia e Terrorit”, Budapest u

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Budapest organizon Forum Biznesi ne Budapest, 23 Prill 2015

Albanian

Hungarisë, dhe me Komisionin e Ballkanit Perëndimor Dhomës Tregtisë

Klubi i zonjave Ambasadore, aktivitet ne qytetin Monor, 20 Prill 2015

Albanian

Me iniciativë grupit Zonjave Ambasadore, u organizua një aktivitet social,

Konferenca Siguria e Energjise neEvropen Qendrore dhe Juglindore, Budapest 18-20 Mars 2015

Albanian

 datë 19 Mars 2015, u zhvillua  Budapest, Konferenca ”Siguria e Energjisë  Evr

Konferenca Rajonale e Arsimit, Budapest 10-11 Mars 2015

Albanian

Ministria Hungareze e Kapaciteteve njerzore bashkëpunim me Fondacionin Publik

Takim ne Qendren Kulturore Zsolnay, 6 Mars 2015

Albanian

Me kerkesen e perfaqesuesve te Qendres Kulturore “Zsolnay Heritage Management Nonprofit LTD” te qytetit

Takim me Drejtorin Rajonal te FAO-s, Budapest 5 Mars 2015

Albanian

Ambasadorja Hoxha zhvilloi një takim me Drejtorin e Zyrës Rajonale

Takim me Turizmus Kft, Budapest 20 Shkurt 2015

Albanian

vijim aktiviteteve   muajit Turizmit, ku

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00