Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Budapest organizoi Javën e Kulturës Shqiptare-ILIR Kaso. Multiart. 31 Maj 2013

datë 31 Maj kuadër Javës Kulturore Shqipëtare, performoi një artist i ri por mjaft i talentuar si Ilir Kaso. Ilir Kaso ka mbaruar studimet e larta  Akademinë e Arteve Tiranë, ku ka punuar dhe si lektor. Ai krijon video instalacion me formate ndryshme , figura dylli, qelqi  shoqëruara me muzikë dhe me performanc  shkëlqyer tjetërsimin e formave.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00