Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Budapest organizoi Javën e Kulturës Shqiptare - Ekspozitë Pikture- Majlinda Kelmendi dhe Zeni Ballash 31 Maj 2013

Piktorët Majlinda Kelmendi dhe Zeni Ballazhi, u hap ekspozita ambientet e “Erlin Galeria”Vizitorët vlerësuan punimet e artistëve shqiptarë, punime artit modern bashkëkohor. pranishmit ndoqën me mjaft video- klipinDialogu Ballkan” znj. Kelmendi. Znj Kelmendi është e njohur për performancën artistike  saj me temë pikante si ajo e njerzve dhe jeta e tyre e izoluar  diktatur. Piktori Ballashi i diplomuar Akademinë e Artit Pamor  Tiranë. Puna e tij është ekspozuar  shumë kryeqytete  botës si Londar, Romë, Bruksel etj ku është nderuar me mjaft çmime prestigjoze.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00