Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Budapest organizoi Javën e Kulturës Shqiptare- Almira Emiri & Friends presents Piano n' Dance koncert. 27 Maj 2013

Ambasada e Republikës Shqipërisë Budapest, bashkëpunim me Distriktin 9Të Bashkisë Budapestitorganizuan Javën e Kulturës Shqiptare datat 27 Maj deriNë 2 Qershor 2013. Këto aktivitete u organizuan vijim aktiviteteve janë organizuar dhe do organizohen për evidentimin dhe njohjen reciproke kulturave dy vendeve. Aktiviteti u hap me koncertin e pianistes Almira Emiri

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00