Ekspozita e piktorit Sead Kazanxhiu në Budapest - 17 shkurt 2014

kuadrin e aktiviteteve ambasada jonë ka zhvilluar Budapest, ndër tjera ka qënë dhe bashkëpunimi me piktorin rom Sead Kazanxhiu. Ekspozita  personale "MODEL" hapur vitin 2012 ambientet e Central Europian University, u pasua me ekspozitën ACT & REACT, hapur 17-21 shkurt 2014 Budapest.

Punimet e paraqitura këtë ekspozitë i bëjnë apel forcës pushtetit për reflektim ndaj  shtresës rome   shoqërisë. pranishmit këtë ekspozitë vlerësuan  punimet e paraqitura nga piktori rom Kazanxhiu.

Ekspozitat e hapura nga piktori Sead Kazanxhiu janë mundësuar në bashkëpunim me “Roma Initiatives Office” dhe SOROS-in në Budapest.

Në koktejlin e organizuar me rastin e hapjes së ekspozitës, Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë znj.Mira HOXHA u takua me përfaqësuesin e zyrës së SORO-sit në Budapest z. Zeljko Jovanovic, të cilin e falenderoi për ndihmën që kjo organizatë i jep artistëve shqiptarë për promovimin e punimeve të tyre.

Postal Address

Embasy of Albania
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Cel: +36 30 201 3676
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Thursday: 8:30-17
Friday: 8:30-14:30
Consular Services
Monday to Friday 10:00-12:00