I ngarkuari me punë z. Viliem Kurtulaj takon Presidentin e Hungarisë Sh.T.Z. János Áder

I ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Budapest z. Viliem Kurtulaj mori pjesë në ceremoninë vjetore të Vitit të Ri të organizuar nga Presidenti i Hungarisë Sh.T.Z. János Áder me krerët e turpit diplomatik të akredituar në Hungari. Në bisedën e zhvilluar,

 

I ngarkuari me punë z. Viliem Kurtulaj dhe Ambasadorja Sh.S. znj. Gjeneza Budima përkujtojnë heroin tonë kombëtar Gjergj Kastrioti

Në përvjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, i ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Hungari z. Viliem Kurtulaj dhe Ambasadorja e Caktuar të Republikës së Kosovës në Hungari Sh.S. znj. Gjeneza Budima, shoqëruar nga Konsulli

 

I ngarkuari me punë z. Viliem Kurtulaj në takimin e trupit diplomatik në Hungari

I ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Budapest z. Viliem Kurtulaj mori pjesë në takimin e krerëve të përfaqësive diplomatike në Budapest. Përveç diskutimit të çështjeve që kanë të bëjnë me trupin diplomatik të akredituar në Hungari, një nga qëlli

 

Takim i të ngarkuarit me punë z. Viliem Kurtulaj me Ambasadoren e Kosovës Sh.S. znj. Gjeneza Budima

I ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Budapest z. Viliem Kurtulaj mirëpriti sot Ambasadoren e re të Caktuar të Republikës së Kosovës në Hungari Sh.S. znj. Gjeneza Budima. Në takim u diskutua mbi mundësitë e rritjes së bashkëpunimit midis dy vendeve tona d

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00