Njoftim i Seksionit për Çështjet Ekonomike, Tregtare dhe Turizmin i Ambasadës së RSH-së Athinë

Krijohet rubrika për çështjet ekonomike, tregtare dhe turizmin në faqen elektronike të Ambasadës së RSH-së Athinë:

http://www.ambasadat.gov.al/greece/sq/zyra-p%C3%ABr-%C3%A7%C3%ABshtjet-e...

Kjo rubrikë synon informimin e institucioneve publike dhe private lidhur me mundësitë e bashkëpunimit ekonomik, tregtar dhe turizmit mes dy vendeve tona.

Gjithashtu do të asistojmë  nëpërmjet postës tonë elektronike  eccom-office.athens@mfa.gov.al   çdo të interesuar për informacione lidhur me tregjet e dy vendeve tona apo mundësitë e biznesit në të dyja kahet.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30