Njoftim

Në vazhdën e masave të ndërmarra për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe mbrojtjes së shëndetit publik, Ambasada e RSH-së në Athinë njofton se në këtë situatë të rënduar, Zyra Konsullore do të qëndrojë mbyllur deri në një njoftim të dytë. Në këto kushte, Ambasada do të ofrojë shërbim vetëm për rastet urgjente.
 
-Për rifillimin e punës së Zyrës Konsullore dhe zëvendësimin e takimeve të humbura për pasaportë dhe kartë identiteti të kësaj periudhe me data të reja, lutemi ndiqni njoftimet tona përkatëse në vijim, në varësi të zhvillimit të situatës.
 
-Lutemi mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj për të përballuar dhe tejkaluar këtë situatë të vështirë për të gjithë.
 
-Respektoni me rigorozitet udhëzimet e autoriteteve kompetente për mbrojtjen e shëndetit publik dhe urdhrin për ndalimin e lëvizjeve, për të fituar këtë sfide të përbashkët dhe për t’u kthyer në normalitet sa më parë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
08.00-14.00