Ndarja e çmimeve për "Gratë e vitit 2015 në Greqi".

Ambasadori i RSH Greqi, z. Dashnor Dervishi, mori pjesë aktivitetin “Gratë e vitit Greqi 2015”,organizuar nga Federata e Shoqatave Shqiptare, cilin u evidentuan dhe u nderuan me çmime për kontributin e tyre fusha ndryshme disa përfaqësuese-gra komunitetit shtetasve shqiptarë jetojnë e punojnë Greqi.
aktivitet ishin pranishëm edhe Ministri i Brendshëm dhe i Rindërtimit Administrativ, z. Panagiotis Kouroumplis, Ministri i Punës, Sigurimeve Shoqërore dhe Solidaritetit Social, z. Georgios Katrougkalos, z. Panagiotis Skoutas, Drejtor i zyrës Ministrit Shtetit Nikos Pappas, deputetë, përfaqësues forcave ndryshme politike, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
08.00-14.00