Mbi inagurimin Zyrtar të Greek House Davos 2023

Ambasadorja e RSh-së në Greqi, znj. Luela Hajdaraga mori pjesë në Inagurimin Zyrtar të Greek House Davos 2023, një eveniment organizuar nga Greek House Davos dhe Vertical Solutions, i cili ngre siparin për diskutimet mbi zhvillimet ndërkombëtare të ardhshme, ekonomike dhe politike gjatë Forumit Ekonomik Botëror në Davos.
 
Ky aktivitet, në fokus të të cilit ishin sfidat gjeopolitike që po ndikojnë thelbësisht botën, u zhvillua në prani të Ministrit grek të Zhvillimit dhe Investimeve, z. Adonis Georgiadis, ambasadorëve dhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare si dhe sipërmarrësve të mëdhenj grekë dhe të huaj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30