Ambasadorja Hobdari takohet me Presidentin së Tregtisë së Athinës, z. Chatzitheodosiou, për vendosjen e bashkëpunimit dhe zhvillimin e rrjeteve të komunikimit dhe bashkëpunimit midis dy palëve

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Athinë, znj. Ardiana Hobdari zhvilloi takim punë dje, më 12.06.2018, me një delegacion të Dhomës së Tregtisë së Athinës, të kryesuar nga Presidenti i saj, z. Giannis Chatzitheodosiou.

Diskutimi u përqëndrua kryesisht në vendosjen e bashkëpunimit mes dy palëve për të zhvilluar më tej rrjetet e komunikimit dhe bashkëpunimin midis kompanive greke dhe atyre shqiptare që veprojnë brenda dhe jashtë vendit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
08.00-14.00