Takim me Ambasadorin estonez në Athinë, z. Priit Pallum

Znj. Luela Hajdaraga, Ambasadore e Republikës së Shqipërisë në Greqi, zhvilloi një takim kortezie me z. Priit Pallum, Ambasador i Republikës së Estonisë në Greqi, i akredituar dhe në Republikën e Shqipërisë (jo-rezident). Gjatë këtij takimi, u vlerësua niveli aktual

 

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, takohet me Ambasadorin e Finlandës në Athinë, z. Jari Gustafsson

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, u prit në një takim kortezie nga Ambasadori i Finlandës në Athinë, z. Jari Gustafsson, i cili mbulon edhe Shqipërinë. Gjatë bashkëbisedimit, u vlerësuan marrëdhëniet shumë të mira ndërmjet dy

 

Njoftim mbi tërheqjen e dokumenteve biometrikë

Të nderuar bashkëatdhetarë, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) nga data 01.01.2019 deri në datën 31.12.2019, kanë afat kohor për tërheqjen e

 

Ambasadorja Hajdaraga, takohet me Ambasadorin e Polonisë në Athinë, z. Artur Piotr Lompart

Ambasadorja e Republikës së Shqipërise në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, mbajti një takim kortezie me Ambasadorin e Polonisë në Athinë, z. Artur Piotr Lompart. Gjatë takimit, u vlerësuan marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve dhe u konfirmua edhe njëherë dashamirësia e Polonis

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
08.00-14.00