Konferenca mesdhetare e OSBE, Bushati në Spanjë: Siguria energjetike dhe ndërlidhja i kundërvihen të gjitha burimeve të ekstremizmit

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati ndodhet në Malaga, Spanjë, për të marrë pjesë në punimet e Konferencës Mesdhetare të OSBE-së 2018. Në këtë konferencë marrin pjesë përfaqësuesit e 57 shteteve pjesëmarrëse të OSBE-së, si dhe gjashtë partnerët Mesdhetar

 

Mbahet takimi i 9-të i Komitetit të Stabilizim Asociimit BE- Shqipëri

Komiteti i Stabilizim- Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian mbajti takimin e tij të nëntë më 25 tetor 2018 në Tiranë. Takimi u bashkë-kryesua nga Michela Matuella, Drejtuese e Njësisë në Drejtorinë e Përgjithshme të Çështjeve të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, në Kom

 

Bushati: Një UNESCO e fortë për të ruajtur arritjet dhe projektuar bashkërisht të ardhmen

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati mori pjesë në aktivitetin e organizuar për 60-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në UNESCO. Në fjalën e tij ministri Bushati u ndal tek marrëdhënia e Shqipërisë me UNESCO-n, forcimin e multilateralizimit, investimit n

 

Bushati në Forumin Rajonal të Bashkimit të Mesdheut: Shqipëria e vendosur në përmirësimin e sigurisë në rajonin Euro-Mesdhetar

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati mori pjesë në Forumin e Tretë Rajonal të Bashkimit për Mesdheun (BpM), i cili u zhvillua në Barcelonë, më 8 tetor 2018. Ky aktivitet shënon 10-vjetorin e themelimit të këtij organizmi. Synimi i takimit ishte rigjallërimi  i

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. 210-6876222
+30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
08.30-14.30