Njoftim drejtuar gjithë qytetarëve shqiptarë që për shkak të COVID-19, kanë ngelur të bllokuar jashtë RSH-së.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, bën me dije të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët nuk arritën të ishin pjesë e planit të riatdhesimit, se dje plani është mbyllur me fluturimin e bërë nga Roma. Gjithashtu, ju bëjmë me dije se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergj

 

Përditësim

Përditësohuni me situatën e #Covid_19 në Shqipëri.   Mund të gjeni informacion në linkun : https://punetejashtme.gov.al/covid-19-information/…  ose në aplikacionin #Ekonsullata :  https://goo.gl/Gkfqef    Kontakte MEPJ te di

 

Njoftim i rëndësishëm!

Nisur nga numri shume i madh i thirrjeve telefonike nga shtetasit shqiptar ne Gjermani apo nga te afermit e tyre në Shqiperi, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Gjermani ka aktivizuar numrin e dyte te emergjencës +49 1748 61 9587 i cili pret thirrje 24/24. Tani jane dy nr. emergjence ne

 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Gjermani ofron këto numra të mergjencës:

Numri i emergjencës se ambasadës Shqiptare në Berlin: 0049 1798215905.   Numri i emergjencës i Konsullatës së Shqipërisë në Mynih: 0049 152 379 13997   Adresat me email të ambasadës: konsullata.berlin@mfa.gov.al    embassy.berlin@mfa.gov.al

 

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 1798215905 / +49 1748 61 9587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00