Llogaria bankare për shërbimet konsullore

Botschaft Albanien

IBAN: DE55100700000434926200

BIC: DEUTDEBBXXX

Deutsche Bank, Berlin

Kontonummer: 4349262

BLZ: 10070000

 

Shënim:

Te fusha e qëllimit pagesës (Verwendungszweck) duhet shënuar lloji i shërbimit kërkohet dhe emri i personit cilit i përket dokumenti.

Shtetasit qe do te paraqiten ne Ambasade per te marre sherbime konsullore, duhet te kryejne transferta bankare 3 dite perpara takimit ne perfaqesi. Kryerja e transfertave cash ne Deutsche Bank Berlin nuk eshte me e mundur.

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 30 259 3040

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00