Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, z.Gent Cakaj, në vizitën e tij të parë zyrtare në Berlin, zhvilloi një sërë takimesh me përfaqësues të lartë të institucioneve qendrore federale gjermane.

Në dt.13 Mars 2019, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme z.Gent Cakaj, gjatë vizitës së tij zyrtare në Berlin, zhvilloi takime të nivelit të lartë me personalitete të institucioneve qendrore si Kancelari, Ministrine Federale të Punëve të Jashtme dhe Bundestag. Ministri

 

Dite Pushimi

Ju bejme me dije se Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Berlin do te jete e mbyllur nga data 27 deri ne date 29 nentor 2017, me rastin e festave kombetare. Ju faleminderit per mirekuptimin!

 

Linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale

  Per te gjithe te interesuarit, ne vijim linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale mes RSH dhe RFGJ:   https://www.bgbl.de/xaver/bgbl/start.xav?start=%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D#__bgbl__%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D__1506944750859​

 

Linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale

  Per te gjithe te interesuarit, ne vijim linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale mes RSH dhe RFGJ:   https://www.bgbl.de/xaver/bgbl/start.xav?start=%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D#__bgbl__%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D__1506944750859​

 

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 304-00
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 259304 00

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00