Përditësim 16 janar 2021 - Franca, që prej datës 16 janar 2021, ka marrë vendimin të ndryshojë masat e izolimit

Si rezultat i masave të deklaruara nga autoritetet franceze për luftën ndaj pandemisë së COVID-19, shërbimi i saj konsullor do të mbetet i hapur në oraret dhe ditët e zakonshme. 
 
Por, për të kufizuar sa më shumë kontaktet, në përputhje me rekomandimet e autoriteteve, ju bëjmë

 

Informacion mbi afatin e vlefshmërisë së dokumenteve biometrike të Republikës së Shqipërisë

Qeveria e Republikës së Shqipërisë, nëpëmjet Aktit Normativ, 23/20, ka vendosur që pasaportave biometrike të cilave u mbaron afati brenda vitit 2020, t'ju zgjatet vlefshmëria deri në 31 dhjetor 2020. Ambasada e Shqipërisë në Francë ka njoftuar autoritetet franceze për këtë vendim t

 

Njoftim lidhur me rihapjen e Shërbimit Konsullor pranë Ambasadës së Shqipërisë në Paris

Pas lehtësimit të masave të marra nga autoritetet franceze për parandalimin e përhapjes së COVID-19, Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton se, duke filluar nga data 12 maj 2020, do të rihapë shërbimin e saj konsullor pranë Ambasadës, çdo të martë, të mërkurë dhe të enjte, nga o

 

Njoftim mbi të drejtën e qendrimit ne Francë të qytetarëvë shqiptarë që u ka skaduar leja e qendrimit ose kanë tejkaluar afatin prej 90 ditësh

Shtetasit shqiptarë, të cilëve u ka përfunduar apo është duke iu përfunduar e drejta e qëndrimit prej 90 ditësh në hapësirën Schengen, sipas njoftimit të Ministrisë franceze për Evropën dhe Punët e Jashtme, mund të paraqiten pranë prefekturës së krahinës dhe qytetit ku ndodhen

 

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Çështje policore/sigurie:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E martë, e mërkurë dhe e enjte
09:30 - 13:00

KANCELARIA

E hënë deri e enjte
09:00 - 13:00
14:00 - 17:00

E premte
09:00 - 13:00
14:00 - 15:00