Njoftim i rëndësishëm mbi procedurën e deklarimit të humbjes, vjedhjes, dëmtimit apo bllokimit të pasaportave dhe kartave të identitetit

Prej datës 8 gusht 2022, NUK do të ofrohet më shërbimi i humbjes, vjedhjes, dëmtimit apo bllokimit të dokumente të identitetit nëpërmjet platformës e-albania.al .   Qytetarët shqiptarë që kanë bërë apo do të bëjnë kërkesë për pajisjen me pasaportë, kart

 

Lëvizja e qytetarëve shqiptarë prej dhe drejt Francës - Përditësim 1 gusht 2022

Hyrja në Francë - Duke filluar nga data 1 gusht 2022, nuk ka më asnjë kusht vaksinimi apo testimi për tu futur në territorin Francës nga çdo pikë kufitare. Hyrja në Shqipëri – Duke filluar nga data 1 maj 2022, nuk ka më asnjë kusht vaksinimi apo testimi për tu futur në t

 

NJOFTIM PËR SHPËRNDARJEN E PASAPORTAVE - 5 TETOR 2022

Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 5 tetor (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë t'i tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në S

 

28 nëntor 2021 – Kremtimi i Festës Kombëtare të Shqipërisë

Kremtimi i Festës Kombëtare të Shqipërisë në Francë ishte sukses i bukur! Me mbështetjen e Ambasadës së Shqipërisë, në teatrin prestigjioz parizian "Salle Gaveau" u zhvillua një koncert sublim i trios së mrekullueshme të artistëve shqiptarë ndërkombëtarë, Inva Mula, Genc Tuk

 

ADRESA

Ambasada Shqiptare
57, avenue Marceau 75116
Paris, France

TEL / FAX

Tel. +33 1 47 23 31 00
Fax. +33 1 47 23 59 85

Kontakt Urgjence

+33 1 47 23 31 51
Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence. Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

E-MAIL

Konsullata:
consulate.paris@mfa.gov.al

Kancelaria:
embassy.paris@mfa.gov.al

Çështje policore:
officer.paris@mfa.gov.al

SHËRBIMI KONSULLOR

E hënë, e martë dhe e mërkurë
10:00 - 13:00
* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:
1 jan 2022, 2 jan 2022,
14 mar 2022, 22 mar 2022,
18 pri 2022, 25 pri 2022,
2 maj 2022, 3 maj 2022
5 sht 2022, 28 nën 2022,
29 nën 2022, 28 dhj 2022