Articles

Cakaj – Roth: Gjermania ka gjithë vullnetin e mirë të mbështesë Shqipërinë në procesin e integrimit

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj gjatë vizitës së tij në Berlin, zhvilloi një takim me Ministrin gjerman të Shtetit për Çështje Evro

Cakaj – Hecker: Mirënjohje për mbështetjen e Kancelares Merkel për procesin e Integrimit të Shqipërisë

Albanian

Gjatë qëndrimit në Berlin, Ministri në Detyrë Gent Cakaj u takua me Këshilltarin e Kancelarisë Federale për Punët e Jashtme dhe Çështjet e Sigurisë, Jan Hecker.

Ministri në Detyrë Cakaj takohet me përfaqësuesit e Bundestagut gjerman: Gjermania mbështet Shqipërinë për çeljen e negociatave

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, në vizitën e tij zyrtare në Berlin, u takua me Kryetarin e Komisionit për Çështjet Evropiane në Bundestag, Günther Krichbaum. Në takim merrnin pjesë deputetë të tjerë të angazhuar me procesin e Integrimit Evropian, si znj.

Ministri në Detyrë Cakaj në takimet me faktorin politik shqiptar në Malin e Zi: Zgjedhjet në Tuz, mesazh i shkëlqyer i bashkimit të shqiptarëve

Albanian

Gjatë vizitës në Malin e Zi, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi edhe një takim me të gjithë përfaqësuesit e faktorit politik shqiptar në vendin fqinj.

Cakaj-Darmanovic: Partneriteti midis dy vendeve, garanci për stabilitetin dhe orientimin perëndimor të rajonit

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, gjatë vizitës së tij në Malin e Zi, zhvilloi një takim me homologun malazez, Srdan Darmanovic.

Ministri në Detyrë Cakaj në vizitën e tij në Shkup, takime dypalëshe me partitë shqiptare

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, në vizitën e tij të parë në rajon, zhvilloi një sërë takimesh dypalëshe me partitë shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

Deklaratë e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme mbi miratimin nga Parlamenti grek të Marrëveshjes së Prespës

Albanian

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Republikës së Shqipërisë përshëndet ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës nga Parlamenti grek si një kontribut kyç për stabilitetin, zhvillimin dhe integrimin euro-atlantik të gjithë rajonit.

Zhvillohet në Bruksel takimi shpjegues i kapitullit 12 të Acquis për ‘Sigurinë Ushqimore, Veterinarinë dhe Politikat Fitosanitare’

Albanian

Në vazhdën e takimeve shpjeguese të legjislacionit komunitar sipas kapitujve të posaçëm, mes Komisionit Evropian dhe delegacioneve të Shqipërisë dhe Maqedonisë, në datat 18-22 shkurt 2019 në Bruksel u mbajt takimi shpjegues për kapitullin 12 ‘Siguria e ushqimit, politika veterinare dhe fitosanitare’.

Ky takim u organizua nga Drejtoria e Përgjithshme për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, DG NEAR dhe nga Drejtoria e Përgjithshme për Shëndetin dhe Sigurinë Ushqimore, DG SANTE.

Takimi i dhjetë i Nënkomitetit BE – Shqipëri mbi Transportin, Energjinë, Mjedisin dhe Zhvillimin Rajonal

Albanian

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe Shqipërisë si dhe Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë u takuan në Tiranë, për të diskutuar zhvillimet e fundit, nivelin e zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit dhe përafrimin e legjislacionit shqiptar me acquis e BE-së në fushat e tr

Pages

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00