Articles

Procesi Screening: Zhvillohet në Bruksel takimi i 19-të shpjegues për Kapitullin 19 “Politika Sociale dhe Punësimi” për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Albanian

Në datat 3 deri në 5 prill 2019, zhvillohet në Bruksel, në ambientet e Komisionit Evropian, takimi shpjegues për kapitullin 19 ” Politika Sociale dhe Punesimi”, me qëllim prezantimin e kuadrit ligjor të BE-së, të detyrueshëm për përafrim nga pala shqiptare.

Cakaj – Dimitrov: Nënshkruhet në SHBA marrëveshja për bashkëpunim në fushën e kulturës

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj gjatë vizitës së tij në SHBA zhvilloi një takim me Ministrin e Jashtëm të Maqedonisë së Veriut, Nikola Dimitrov në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Uashington.

Ministri në Detyrë Cakaj nis vizitën në Uashington me takime dypalëshe me zyrtarë të lartë amerikanë

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj nis vizitën e tij në SHBA ku ndodhet për të marrë pjesë në Ministerialin e NATO-s, si dhe për të zhvilluar një serë takimesh dypalëshe me përfaqësues të lartë amerikanë dhe homologë të tij nga vendet aleate.

Ministri në Detyrë Cakaj në Komisionin e Kuvendit për Integrimin Evropian: Besimplotë për çeljen e negociatave me BE-në bazuar mbi meritat dhe progresin e Shqipërisë

Albanian

Komisioni i Kuvendit të Shqipërisë për Integrimin Evropian zhvilloi sot një dëgjesë me Ministrin në Detyrë Gent Cakaj, për t’u informuar mbi zhvillimet më të fundit që lidhen me proceset e integrimit të Shqipërisë në BE, veçanërisht në një moment kyç ku pritet edhe çelja zyrtare e negociat

Zhvillohet në Bruksel takimi shpjegues për kapitullin 15 dhe 21 të Acquis-së së BE-së.

Albanian

Në kuadër të procesit screening, më datë 26 -27 mars, 2019, zhvillohet në Bruksel në ambjentet e Komisionit Evropian,  takimi  spjegues për kapitullin 15 “Energjia” dhe kapitullin 21 “Rrjetet Trans Europiane”.

Zëvendësministrja Malo në takimin e Grupit të Kontaktit të Mesdheut të OSBE, firmoset platforma mbi rolin e rinisë për stabilitetin në rajon

Albanian

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Artemis Malo, në kuadrin e Kryesimit nga Shqipëria të Grupit të Kontaktit të Mesdheut të OSBE-së, (GKM) për vitin 2019, mori pjesë në Takimin e parë me temë: “Roli i rinisë në nxitjen e dialogut, bashkëpunimit dhe sigurisë në rajonin e Mes

Takim për lançimin e thirrjes së dytë për propozime në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi- Shqipëri

Albanian

Për të nxitur një pjesëmarrje sa më të gjerë dhe cilësore me aplikime për financime projektesh nga Programi IPA i Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi – Shqipëri 

Përkujtohet në Bruksel zgjerimi i NATO-s pas Luftës se Ftohtë. Ministri në Detyrë Cakaj merr pjesë në ceremoni.

Albanian

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në ceremoninë e organizuar në Bruksel nga Fondacioni gjerman “Marshall”, për të celebru

Pages

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00