Ambasadorja Janina viziton shkollën shqipe "Faik Konica"

Ambasadorja Janina vizitoi ditën e shtunë shkollën shqipe “Faik Konica” në Namur, e cila edhe në këto kohë të vështira të pandemisë, vijon të mbajë hapur dyert dhe t’u transmetojë femijëve shqiptarë dashurinë për gjuhën shqipe.

 

Shpresojmë që librat e dhuruara nga Qendra për Botim e Diasporës t’ua rrisin më shumë dëshirën dhe vullnetin për mësim.

 

Një surprizë e bukur ishte dhe takimi me klasën e të rriturve, shtetas belgë që mësojnë gjuhën shqipe, disa prej tyre me origjinë shqiptare si Xhevahiri dhe vajza e tij Elisa që gjuhën që i kanë trashëguar të parët e tyre, ta ruajnë ndër breza.

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00