Bruksel: Zhvillohet takimi i 11-të i Nën- Komitetit të Çështjeve të Bujqësisë dhe Peshkimit të MSA-së, BE-Shqipëri

Në datën 6 dhjetor 2019, u zhvillua në Bruksel takimi i 11-të i Nën-Komitetit të Çështjeve të Bujqësisë dhe Peshkimit të MSA BE-Shqipëri. Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe Shqipërisë diskutuan nivelin e zbatimit të MSA-së dhe përafrimin e legjislacionit tonë me acquis të

 

Bruksel: Zhvillohet takimi përgatitor i Komitetit të Stabilizim-Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian

U zhvillua në Bruksel, takimi  përgatitor i takimit te Komitetit të Stabilizim- Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian. Takimi u kryesua nga bashke kryetari i Komitetit të Stabilizim- Asocimit BE- Shqipëri, z. Manolis Kefalogiannis.    Pala shqiptare u përfaq

 

Shqipëria solidare: Kontribute vullnetare, Emergjenca

Në këto momente të vështira, Ambasada e Republikës së Shqiperisë në Bruksel fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShiperiaSolidare Për ti

 

Bruksel: Zhvillohet takimi shpjegues per Kapitullin 11 "Shoqeria e informacionit dhe media"

Në datat 20-21 nëntor 2019 u mbajt në Bruksel Takimi Shpjegues për Kapitullin 11 të acquis “Shoqëria informacionit dhe media”. Komisioni Evropian u prezantoi delegacioneve të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut direktivat, rekomandimet, aktet ligjore, dhe politikat e BE-së lidhur me

 

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00