Shërbimet Konsullore

Adresa:

Ambasada e Republikës Shqipërisë, (Embassy of Albania)

27 El Gezira Al Wosta, Ground Floor 4., 11561,

Zamalek

Cairo

Egypt

 

Shërbimet Konsullore:

gjitha shërbimet konsullore për shtetasit shqiptarë dhe huaj.

Vendet e huja: Egjipti, Siria, Jordania, Libani, Palestina, Sudani, Libia dhe gjitha vendet afrikane, me  përjashtim ndonjë vendi kërkon ndryshe. Shtojmë se edhe shtetasit e Tunezisë, Algjerisë dhe Marokut, shumicën e rasteve, i drejtohen ambasadës Kajro, për shkak se nuk marrin viza për shkuar vende europiane, nga ku ne i mbulojmë.

  1. Kontatkti: E-mail: Embassy.Cairo@mfa.gov.al  
  2.  Tel: + 202 27361815/4321,   Fax: + 2020 27356966
  3. Celular :  +20 1060300388

Adresa

Ambasada Shqiptare
27, El-Gezera Al-Wossta, Gound Floor
nr. 4 Zamalek, Cairo-Egypt

Tel / Fax

Fax. +202 735 6966
Nr. i emergjences: +201060300388

E-MAIL

embassy.cairo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Çdo ditë jave
10:00 – 12:00