Articles

SOLIDARY ALBANIA

Albanian

 
SOLIDARY ALBANIA
 
Ministry for Europe and Foreign Affairs invites Albanians at home and abroad, partners, associations and businesses, to offer their contribution in this moment of solidarity to the families and citizens in need, who were affected by the earthquake. #ShqipëriaSolidare
To help all the families, affected by November, 26th earthquake, several bank accounts were made available by the Government of Albania.
 
Numrat e llogarive: “Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankat e nivelit të dytë
 

CONSULAR SECTION CONTACT

Albanian

AMBASADA E REPUBLIKES SE SHQIPERISE
KAJRO
 

SEKTORI KONSULLOR :

TEL :      ( +2 ) 02 2736 18 15
                ( +2 ) 02 2736 43 21
 

Mob. :     ( +2 ) 010 60 300 388

PUNONJESI KONSULLOR:
Z. KUJTIM BRETI

 

 
EMBASSY OF THE REPUBLIC OF ALBANIA
CAJRO

CONSULAR SECTION:

VIZITA E PRESIDENTIT TE REPUBLIKES Z. ILIR META NE EGJIPT

Albanian
http://www.sis.gov.eg/Story/184221/زيارة-الرئيس-الألباني-لمصر?lang=ar

Në datat 26 shkurt - 1 mars 2019, Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë shtetërore në Republikën Arabe të Egjiptit, me ftesë të presidentit egjiptian Abdel Fattah El-Sisi. Gjatë kësaj vizite presidenti Meta zhvilloi një numër takimesh të veçanta me drejtuesit kryesorë të Republikës Arabe të Egjiptit, si dhe bëri një vizitë në kanalin e ri të Suezit.
 

Shërbimi Konsullor Online

Albanian

Zbuloni Shërbimin Konsullor Online!

 
 

Platforma SHKO (ShërbimI Konsullor Online) ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore.

Duke klikuar mbi secilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi procedurat e çdo shërbimi konsullor, dokumentet e nevojshme, si dhe përcaktimin e afateve kohore dhe kostot përkatëse.
 

E - Konsullata

Albanian

#ColoursofAlbania 2016 is coming... stay tuned...

Albanian

#Çfarë është #ColoursofAlbania?
Fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale për promovimin e Shqipërisë
(Instagram, Facebook, Twitter, Web)
Prezanto me imagjinatë Shqipërinë!
Kjo iniciativë synon prezantimin e imazhit të vendit, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qytetet dhe fshatrat mahnitëse, bregdetet dhe pejsazhet e paprekura, si dhe pazaret e kështjellat historike të Shqipërisë.
Konkursi #ColoursofAlbania

Kulture dhe Arsim

Albanian

Shqipëria nuk është vetëm një vendi kontrasteve, historisë së trazuar dhe peizazheve piktoreske, por edhe një destinacion që mund të mahnisë vizitorët e saj falë një jete kulturore në rritje, si dhe një skene artistiketë gjallë, të dominuar nga artistë të rinj dhe të apasionuar. Zbuloni disa prej galerive të artit bashkëkohor nga kryeqyteti Tirana.   

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Shërbimet Konsullore

Albanian

Adresa:

Ambasada e Republikës Shqipërisë, (Embassy of Albania)

27 El Gezira Al Wosta, Ground Floor 4., 11561,

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
27, El-Gezera Al-Wossta, Gound Floor
nr. 4 Zamalek, Cairo-Egypt

Tel / Fax

Fax. +202 735 6966
Nr. i emergjences: +201060300388

E-MAIL

embassy.cairo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Çdo ditë jave
10:00 – 12:00