VIZITA E PRESIDENTIT TE REPUBLIKES Z. ILIR META NE EGJIPT

Në datat 26 shkurt - 1 mars 2019, Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë shtetërore në Republikën Arabe të Egjiptit, me ftesë të presidentit egjiptian Abdel Fattah El-Sisi. Gjatë kësaj vizite presidenti Meta zhvilloi një numër takimesh të veçanta me drejtuesit kry

 

Shërbimi Konsullor Online

Zbuloni Shërbimin Konsullor Online!     Platforma SHKO (ShërbimI Konsullor Online) ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore. Duke klikuar mbi secilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi proced

 

E - Konsullata

 

#ColoursofAlbania 2016 is coming... stay tuned...

#Çfarë është #ColoursofAlbania? Fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale për promovimin e Shqipërisë (Instagram, Facebook, Twitter, Web) Prezanto me imagjinatë Shqipërinë! Kjo iniciativë synon prezantimin e imazhit të vendit, duke përcjellë anë e mban

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
27, El-Gezera Al-Wossta, Gound Floor
nr. 4 Zamalek, Cairo-Egypt

Tel / Fax

Fax. +202 735 6966

E-MAIL

embassy.cairo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Çdo ditë jave
10:00 – 12:00