VIZITA E PRESIDENTIT TE REPUBLIKES Z. ILIR META NE EGJIPT

http://www.sis.gov.eg/Story/184221/زيارة-الرئيس-الألباني-لمصر?lang=ar

Në datat 26 shkurt - 1 mars 2019, Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë shtetërore në Republikën Arabe të Egjiptit, me ftesë të presidentit egjiptian Abdel Fattah El-Sisi. Gjatë kësaj vizite presidenti Meta zhvilloi një numër takimesh të veçanta me drejtuesit kryesorë të Republikës Arabe të Egjiptit, si dhe bëri një vizitë në kanalin e ri të Suezit.
 
Theksojmë se vizita ishte e një niveli tepër të lartë, ku spikati në mënyrë të veçantë rëndësia që autoritetet e larta të Egjiptit i kishin kushtuar kësaj vizite, si dhe pasqyrimi i gjerë që i bëri asaj media vendase, shtypi audovizual dhe i shkruar.

Postal Address

Embasy of Albania
27, El-Gezera Al-Wossta, Gound Floor
nr. 4 Zamalek, Cairo-Egypt

Tel / Fax

Fax. +202 735 6966

E-MAIL

embassy.cairo@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Everyday
10:00 – 12:00