SOLIDARY ALBANIA

  SOLIDARY ALBANIA   Ministry for Europe and Foreign Affairs invites Albanians at home and abroad, partners, associations and businesses, to offer their contribution in this moment of solidarity to the families and citizens in need, who were affected by the earthquake. #ShqipëriaSolidare To h

 

CONSULAR SECTION CONTACT

AMBASADA E REPUBLIKES SE SHQIPERISE KAJRO   SEKTORI KONSULLOR : TEL :      ( +2 ) 02 2736 18 15                 ( +2 ) 02 2736 43 21   Mob. :     ( +2 ) 010 60 30

 

VIZITA E PRESIDENTIT TE REPUBLIKES Z. ILIR META NE EGJIPT

Në datat 26 shkurt - 1 mars 2019, Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, zhvilloi një vizitë shtetërore në Republikën Arabe të Egjiptit, me ftesë të presidentit egjiptian Abdel Fattah El-Sisi. Gjatë kësaj vizite presidenti Meta zhvilloi një numër takimesh të veçanta me drejtuesit kry

 

Shërbimi Konsullor Online

Zbuloni Shërbimin Konsullor Online!     Platforma SHKO (ShërbimI Konsullor Online) ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore. Duke klikuar mbi secilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi proced

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
27, El-Gezera Al-Wossta, Gound Floor
nr. 4 Zamalek, Cairo-Egypt

Tel / Fax

Fax. +202 735 6966
Nr. i emergjences: +201060300388

E-MAIL

embassy.cairo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Çdo ditë jave
10:00 – 12:00