Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Edmond Haxhinasto, vizitë pune në Danimarkë / 10.05.2012

E Marte, 08 Maj 2012

Sot, Zv. Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme, z. Edmond Haxhinasto, ndodhet sot për një vizitë pune Danimarkë, me ftesë Ministrit danez Punëve Jashtme, z. Villy Sovndal.
Gjatë kësaj vizite, z. Haxhinasto do takohet edhe me Ministrin danez për Çështjet Evropiane, z. Nicolai Wammen, si dhe me Sekretarin e Përgjithshëm AP OSBE-së, z. Spencer Oliver.

Gjatë vizitës Kopenhagen, Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme, z. Haxhinasto do marrë pjesë debatin “Perspektiva evropiane e Shqipërisë” organizuar nga Lëvizja Europiane e Danimarkës dhe Ambasada e Shqipërisë Kopenhagë

Axhenda e bisedimeve përmban çështje integrimit evropian Shqipërisë, (aktualisht Danimarka ka Presidencën e radhës BE-së), marrëdhënieve dypalëshe me synim intensifikimin e tyre ardhmen, çështje bashkëpunimit shumëpalësh, OSBE-së, zhvillimet e fundit rajonin tonë, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00