Urimi i Ambasadës së Shqipërisë në Danimarkë me rastin e Festave të fundvitit / 20.12.2011

Ambasada e Republikës Shqipërisë Mbretërinë e Danimarkës ju uron:

 
GËZUAR KRISHTLINDJET
 
DHE
 
VITIN E RI 2012!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00