Thirrje për të mbështetur këngën shqiptare në Eurovision 2014

dashur bashkëkombas me banim Danimarkë dhe Skandinavi,

dashur miq Shqipërisë dhe shqiptarëve,

 

Kam kënaqësinë t’Ju bëj me dije se datën 6 maj 2014, qytetin e Kopenhagës ku mbahet Eurovision 2014, Shqipëria do përfaqësohet me këngën e bukur “Zemërimi i një nate”  kënduar nga Hersiana Matmuja, me vargje Jorgo Papingjit dhe muzikë e orkestrim Genti Lakos,.

Kjo këngë, e cila përfaqëson gjithë shqiptarët anë e kënd globit, do vijë këtë Festival Evropian këngës, për ngritur peshë jo vetëm zemrat tona, por edhe ato miqve dhe dashamirësve tanë. Hersi me këngën e saj përfaqëson sytë e Evropës, këtë gjysëm-finale rëndësishme flamurin shqiptar, kombin, historinë, traditën, kulturën tonë lashtë dhe re.

Pikërisht për vlerat dhe simbolin ajo mbart dhe përfaqëson Hersi ka nevojë për mbështetjen tuaj. Atë natë, do shikoni me sy përlotur, me krenari, pse jo edhe me ankth flamurin shqiptar ngrihet mes Kopenhagës shoqëruar me tingujt e bukur këngës “Zemërimi i një nate”. Gjatë atyre tre minutave rëndësishme “Zemërimi i një nate” lartësohet si kënga-himn e mbarë shqiptarëve.

Prandaj dashur miq ju bëj thirrje ndjekim dhe mbështesim duke votuar masivisht këngën tonë përfaqësuese Eurosong, datën 6 maj orën 21:00.

http://www.youtube.com/watch?v=houi1KqlW8M

 

Miqësisht,

Arben Cici

Ambasador

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00